• Kijk ook op mijn Travel Website
  • www.travelwiththenuts.nl

 

EASTPOINTERS IN HART EN NIEREN ......

 

Ja, de Bonairiaanse honden ....... zijn het nu kruisingen, zwerfhonden, vuilnisbakjes .....
NEE, het zijn 100% loepzuivere Eastpointers !!!

 

Het zijn eigenlijk net kinderen; je hebt de grootste pret met ze, en soms kan je ze echt achter het behang plakken. Maar uiteindelijk is elke Eastpointer wel de beste vriend(in) die je jezelf maar kan toewensen!

 

Wat maakt ‘onze’ Eastpointer dan zo uniek?

Een Eastpointer is een typisch Bonairiaanse hond; niet alleen op Bonaire geboren maar ook op Bonaire opgegroeid.
Met elke Eastpointer merk je eigenlijk meteen dat je met het ultieme unieke individu te maken hebt, en het mooiste daarvan is …….. het is ook gewoon een bijzonder mooi individu!

 

Eastpointers hebben heel veel eigenschappen.
Ze kunnen rustig op de achtergrond aanwezig zijn, maar ook lekker avontuurlijk ingesteld zijn. Net als kleine kinderen kunnen ze ondeugend zijn, maar op dat zelfde moment ook heel vertederend. En is een Eastpointer eenmaal jouw ´familielid´, dan zal je ook al snel iets anders merken: elke Eastpointer zal onvoorwaardelijk door het vuur gaan voor je!|
Ze zijn lief, aanhankelijk en absoluut trouw! Een Eastpointer kijkt, observeert en voelt situaties perfect aan. Bij verdriet zal de Eastpointer je beslist komen troosten, maar als het nodig is je ook meteen bijstaan, helpen en verdedigen. Daarnaast kunnen ze ook heerlijk eigenwijs zijn, soms zelfs Oost Indisch doof.

Dat maakt Eastpointers zo fijn …… het zijn echt individuutjes die jouw beste vriend(in) kunnen zijn!
Deze informatie komt van Dog Adoption Bonaire! 20-09-2019 

Bron: https://www.facebook.com/dogadoptionbonaire/posts/1007741356241566