• Kijk ook op mijn Travel Website
  • www.travelwiththenuts.nl
Home » ๐Ÿถ Mylo Rescuedog » ๐Ÿพ Mylo - Blogs » Hoe is Mylo bij ons in het gezin terecht gekomen!

Hoe is Mylo bij ons in het gezin terecht gekomen!

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 16:20


Sinds ik, Iris, chronische pijnpatiënt ben geworden en daardoor ook veel alleen thuis ben, ging ik een hond steeds meer missen. 
Alle uren alleen thuis is voor niemand leuk maar vooral ook niet als je leven ineens een andere wending gaat krijgen dan wat je eigenlijk voor ogen had en je door alles veel thuis bent.

Voor John was dit een heel ander verhaal en aangezien we eerst hele andere dromen hadden was het ook een hele omschakeling voor hem. We zouden immers veel samen gaan ondernemen, regelmatig leuke weekendjes weg, de wereld gaan ontdekken etc. etc. 
Maar ja, die droom moesten we samen bij stellen, want hoe graag we ook dat zouden willen doen, mijn gezondheid houd toch een deel tegen. Dus na veel praten, overleggen, nadenken enzo, zijn we toch voor een hondje gegaan. 

Maar dan komt de vraag: "Wat voor een hondje?"
Nou dat was op zich zo besloten: We wilden heel graag een hondje redden in het buitenland. Een hondje een eerlijke kans geven op een heerlijk liefdevol leven, een leven zoals in Nederland, daar waar een hond echt een huisdier is en beschermt wordt voor kwade mensen en kwade bedoelingen met een dier! Waar een hond niet aan de ketting hoeft te liggen en geen eten krijgt en geschopt en geslagen word etc. 


Zo zijn we gaan googelen enzo en zo bij de De Stichting F.K.K. Animal Rescue op Bonaire terecht gekomen.
Daar contact mee opgenomen, heb je leuke gesprekken, krijg je foto's en wat uitleg erbij en dan ... dan is het zo ineens plots geregeld.

en dan....

Dan moet je wachten tot ze oud genoeg is om te mogen vliegen.

Pups moeten bij 3 maanden eerst de Rabiës inenting krijgen en die heeft dan nog een inwerkingstijd van minimaal 3 weken.
F.K.K. Animal Rescue Bonaire houdt zelf minimaal 4 weken aan om zo eventueel niet in de problemen te komen bij de Douane.

 

Ik kan jullie uit eigen ervaring nú vertellen dat dan echt hele lange weken zijn om te moeten wachten. 

Nooit geweten dat dat zo zou voelen. Als je eenmaal een bepaalde keuze hebt gemaakt dan wil je hem / haar zo snel mogelijk bij je hebben, maar dat is in dit geval niet zo.

 

Daarnaast bent je afhankelijk van de vrijwilligers die er daar zijn en als je geluk hebt krijg je af en toe een foto of een filmpje. Maar dat scheelt echt per keer.

 

F.K.K. Animal Rescue Bonaire heeft het enorm druk met al het opvangen & verzorgen van hondjes (en katjes) maar doen echt super mooi en liefdevol werk.

 

Wil je meer weten over De Stichting ? Dat kan!
Ga dan naar >> DEZE PAGINA << Daar heb ik veel dingen al beschreven.
Je kan filmpjes zien, een interview met de eigenaren etc. en uiteraard ook wat foto's en filmpjes van Mylo daar!

 

Maar zo is Mylo dus bij ons in het gezin terecht gekomen.
En nu wachten tot zaterdag. 

 

Tot dan! ๐Ÿ’๐Ÿผ‍โ™€๏ธ


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.