Home » 🌍 Travelblogger: Travel with the Nuts

*NEW*  november 2019

 

Ik, Iris, ben bezig met mijn vakantiefoto’s van onze vakantie in Oostenrijk afgelopen maand en ineens borrelt er een idee op, om meer met deze foto’s te gaan doen: 


"Ik, als chronische pijnpatiënt, vind vakantie/ weekendje weg / dagjes weg net zo leuk als ieder ander, alleen bij mij gaat het toch net even anders als bij iemand die 'gewoon' gezond is en geen beperkingen heeft en dat heeft uiteraard allemaal met mijn gezondheid te maken. 

Sinds eind 2018 ben ik steeds meer gaan schrijven / bloggen … dus:

- Waarom zou ik geen blogs gaan schrijven over mijn vakantie‘s / mijn weekendjes weg / mijn dagjes weg (wat ik uiteraard allemaal doe met mijn lieve man John) en dat i.c.m. mijn gezondheid?
- Waarom ga ik niet die tips schrijven waar andere mensen met eventueel ook ‘een beperking‘ ook weer gebruik van kunnen maken?
- Waarom ga ik onze avonturen niet delen om zo te laten zien dat je moet omdenken als je een beperking hebt... 
  DENKEN IN MOGELIJKHEDEN I.P.V. IN JE BEPERKINGEN. 
- Waarom ga ik niet laten zien dat wij het dus samen echt tof kunnen hebben, als we weg zijn, maar dat er uiteraard wel wat aanpassingen zijn?"

 

en zo is dus: 🌍 Travel with the Nuts 'geboren'!


Nee, ga nu als je blieft niet denken dat alles alleen maar om mijn gezondheid gaat draaien als je de blogs gaat lezen, want dat zal op de achtergrond aangehaald gaan worden. Het gaat uiteraard over de vakantie en af en toe i.c.m. mijn gezondheid.


Er is wel 1 ding dat ik zal gaan verklappen over ons:

 

Travel with the Nuts zal géén verre reizen laten zien want …… helaas is dat niet te doen voor mij of we moeten business class kunnen vliegen, maar dat laat ons budget niet toe!

Het zal dus meer gespecialiseerd gaan worden in uiteraard Nederland én Europa... maar wie weet ook ietsje verder, maar dat zal niet verder gaan als max 5uur vliegen!

Maar weet …. ook daar zijn héél veel mooie plekjes!

♦ B U C K E T L I J S T ♦
Helaas zie je op vele Bucketlijsten vaak verre reizen staan en daar word Nederland én Europa écht te kort mee gedaan én super mee ondergewaardeerd.
Maar ja, wees ook eerlijk, het is vaak ook een soort van 'status' die je aan jezelf wilt hangen om op te vallen onder andere!

Persoonlijk merk ik ook dat een weekendje / dagje weg of zelfs een vakantie eigen land, veel minder gewaardeerd word door mensen om ons heen en ook door volgers ... dan als je bijvoorbeeld naar de Malediven gaat! Het wauw gehalte is echt stukken lager.

 

Mensen wees eens reëel naar jezelf en naar een ander.... want uiteindelijk gaat het om het geluk, het plezier & de ontspanning wat je van 'even weg van huis' krijgt en niet van je status!!

 

Onze Bucketlist staat gevuld met héél véél mooie plekjes en óók met bijzondere plekjes en die zijn allemaal binnen Europa óf in ieder geval binnen 5uur vliegen!!

… en bij jou? …

 

Ik hoop dat jullie met plezier komende blogs gaan lezen en uiteraard vind ik het leuk als jullie een reactie en/of een like achter laten bij een blog.

 

LET OP: 
Je wordt doorgelinkt naar onze website 

Voor vragen sta ik uiteraard ook altijd open en wil je eventueel "samen met ons werken' dan horen wij dat uiteraard ook graag.
Dit kan je doen via de pagina >> Contact << 

 

Lieve groeten,
Iris Photography & Travel with the Nuts (Iris & John)

Travelblogger: 'Travel with the nuts" - Bloggen - Iris Photography